Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, April 14, 2009

Ukhuwah Q

Bismillahirrahmanirrahim

Waktu tengah buka blog ade mesej pesanan dari inspirasi hati kurniaan ilahi dekat shout box, terkejut juga ingatkan apa..ooo..rupanya saya telah di tag..ermm selama ni hanya tengok dari blog orang jer tentang tag ni tak sangka saya terpilih pula kali ni.Saya cuba jawab la "ukhwah Q" ni seikhlasnya, syukran ya ukhti inspirasi hati kurniaan ilahi...Saya cuba jawab yer soalan-soalan ni sedaya upaya..

1. Anda rasa anda hot?

ermm, setakat ni tak pernah la rasa hot, rasa sejuk jer..sampai kene pakai baju sejuk lagi.. :>

2. upload gambar kegemaran anda?

ermm banyak gambar yang saya suka tapi ni antaranya ni lah





3.Kenapa anda suka gambar ni?

Saya suka gambar ni sebab cantik hehe..tengok tu ade salji..teringin nak main salji..(just dream) pastu burung tu menambahkan lagi kecantikannya..Subhanallah..
struktur gambar ni pun cantik ...ala-ala black and white..
4.bila kali terakhir makan pizza?

last sekali tak ingat la..huhu sejak kene boikot tu dah tak makan dah...rindunya nak makan pizza...my favourite tuh..hihi

5.lagu terakhir yang anda dengar?

Tak ingat..sebab tak suka sangat dengar lagu..tapi bila dah suka kat satu lagu tu akan dengar berulang-ulang kali..rasa-rasanya lagu terakhir tu lagu ketika cinta memanggil..sebab suka sangat dengar lagu tu..jadi akan dipasang berulang-ulang kali..kalau nak dengar lagu tu tengok la kat utube..ade kat bawah tu..

6.apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

garu kepala..pening nak siapkan tag ni sebab internet ni ade masalah la pulak..pastu tengah pening nak siapkan assignment nih..

7.selain name sendiri,anda suke dipanggil dgn nama apa?

Apa yer..? ermm biarlah rahsia... :> ...

8.tag lagi 6 org?







9.siapa no.1 pada anda?
ermm..kalau ikut yang kat atas ni..takder kot..hehe sebab no satu bagi saya ialah Allah, ofcourse la kan..takper biar saya terang ap hubungan depa ni dengan saya..
no 1- ex-ketua umum saya merangkap teman satu kelas waktu kat 6 atas 6 dl
no 2-yang ni my best friend, duduk dekat jer dengan bilik saya, selalu kacau dia hehe..
no 3-kakak ni pernah satu kelas teori dengan saya
no 4-saya dah cerita kat bawah ni
no 5-kakak sepupu saya
no 6-jumpa kat blog, rupanya duduk satu taman
10.org no.3 ada hubungan dgn sesiapa?
Saya tak tahu..kene tanya dia sendiri lah hehe..
11.kata sesuatu mengenai org no.5?
Kakak sepupu saya tu..cute dan manis orangnya..tak lama lagi boleh la makan nasi minyak dia..hehe..jangan marah ehh kak nadia..
12.bagaimana pula org no.4?
owh yang tu ketua kelas saya masa tingkatan enam atas enam kat kisas dulu, sekarang ni jadi cosmate saya pulak..seorang yang berdedikasi dan bertanggungjawab, pendiam tapi tengok blog dia cam gila-gila la pulak..
13.pesanan kpd no.6?
Belajar rajin-rajin ye doktor nanti boleh la harumkan nama Taman Seri Andalas.. : )..
Dah habis soalan eah..ermm ok la..Gud Luck yer semua...
-tamat- fuh leganya bukan mudah nak buat benda nih..







4 comments:

Hamba Ilahi said...

tag yang menarik

InspirasiHati said...

uhkti..amcm nak letak gmbr kat no 2 tu..ana punya xleh pun.. :)

Wardah said...

syukran kathira..;)

Akhi Farid Rashidi said...

Salam,

Blog saya sudah berpindah ke http://www.faridrashidi.com..

silalah berkunjung ya..